FacebookTwitterLinkedIn

În ultimii ani, tot mai mulți producători au început să caute soluții inovative și prietenoase cu mediul, promovând un stil de viață sustenabil. Este și cazul companiei UNIKA, cel mai mare producător român de agende și materiale promoționale, care s-a arătat în mod constant interesată de conservarea și protejarea mediului, investind resurse și creativitate în crearea de produse ecologice, fabricate din materie primă reciclată.

UNIKA propune o gamă diversificată de materialele promoționale din piele naturală regenerată – produse cu stil pentru gusturi și nevoi diferite, pe care le găsim împărțite în mai multe categorii.

Din categoria „bun pentru birou” fac parte accesoriile utile pentru birouri, săli de conferințe sau alte spații în care îți desfășori activitatea profesională.

AGENDA GREEN

Spre deosebire de agendele clasice, agenda GREEN vine într-un format special, pătrat, ce o face ușor de utilizat în timp ce oferă un spațiu generos pentru notițe și task-uri. Bucurați-vă de calitate în spațiul de lucru cu aceasta agendă extrem de fină la atingere. Prietenoasă cu natura, paginile sunt realizate din hârtie offset alb reciclată, iar coperțile sunt din piele naturală regenerată dublă. Agenda este disponibilă în trei culori: verde, albastru și bej.

Setul CONF ECOLEATHER este format din doua componente: table mats și un suport pentru agrafe si alte accesorii de birou. Potrivit atât pentru sălile de conferințe, cât și pentru birourile individuale, setul contribuie la organizarea spațiului de lucru, aspect important pentru o stare de bine, în general. Ambele obiecte sunt fabricate din piele reciclată soft touch și au avantajul de a fi anti-aderente și impermeabile, ceea ce face curățarea lor mai facilă. Seturile pot fi comandate în trei variante de culori, alese special din spectrul cromatic al naturii: bej, verde și albastru.

SEMN DE CARTE CU RIGLĂ ECOLEATHER

În aceeași categorie găsim și un semn de carte, destinat pasionaților de citit și nu numai. Pentru a fi util mai multor persoane, produsul a fost creat cu dublă utilitate, acesta putând fi utilizat și ca riglă. Semnul de carte a fost lucrat atent până la cele mai mici detalii, iar textura sa fină îi oferă un aer de eleganță și rafinament.Semnul de carte cu riglă EcoLeather este disponibil în cele trei culori: bej, verde și albastru.

În categoria „bun pentru gadgeturi” găsim o colecție de produse concepute special pentru a proteja dispozitivele pe care le utilizăm în mare parte a timpului.

SUPORT ÎNCĂRCARE TELEFON ECOLEATHER

Câți dintre noi nu s-au confruntat cel puțin o dată cu lipsa locului în care putem așeza telefonul la încărcat? În cazul în care ești la muncă, să îl lași pe jos nu este niciodată o idee bună. Cei de la UNIKA au găsit o soluție pentru această problemă și au fabricat un suport pentru încărcare telefon din piele naturală regenerată soft. Dimensiunea este adaptată pentru multiple modele de telefoane și permite ascunderea cablului în interior.

MAPĂ LAPTOP ECOLEATHER

Pentru cei care vor să-și protejeze laptopul, dar nu le plac husele clasice și fade, există mapa de laptop EcoLeather, fabricata din piele regenerata de înaltă calitate Made în Italy. Acest produs marca UNIKA poate fi folosit drept husă laptop sau tabletă sau chiar mapă documente. Culorile utilizate pentru această gam sunt verde și bej – culori ce denotă și mai mult caracterul Eco al produsului.

Fiecare din noi poate să fie un endorser al „păstrării planetei sănătoase”.Chiar dacă la început efortul pare nesemnificativ, prin mobilizarea colectivă, putem să facem o schimbare în bine!

Pentru a afla mai multe despre produsele UNIKA, vă invităm să vizitați site-ul www.unika.com.ro.