Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

2,2 milioane de reclame blocate și 120.000 de postări retrase pe Instagram și Facebook pentru încercarea de a împiedica participarea la vot în SUA„

2,2 milioane de reclame au fost blocate şi 120.000 de postări pe Facebook şi Instagram au fost retrase pentru încercarea de a împiedica participarea la vot înainte de alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii, potrivit AFP.

Mai mult, „au fost afişate avertismente la 150 de milioane de informaţii false verificate de media independente”, printre care agenţia France Presse, a explicat Nick Clegg, directorul pentru afaceri globale al Facebook.

„Avem 35.000 de colaboratori care se ocupă de securitatea platformelor noastre şi contribuie la alegeri. Am încheiat parteneriate cu 70 de media specializate în verificarea informaţiilor”, a precizat responsabilul Facebook.

„De asemenea, dispunem de instrumente ale inteligenţei artificiale. Ele au permis eliminarea a miliarde de postări şi conturi false, chiar înainte de a fi semnalate de utilizatori”, a mai afirmat Nick Clegg. În plus, site-ul stochează “toate reclamele şi informaţiile cum ar fi finanţarea şi provenienţa lor timp de şapte ani pentru asigurarea transparenţei”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii