Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Forbes Kids |
|

11 echipe participă în a doua ediție a programului Innovators for Children 2020

A doua ediție a programului Innovators for Children a încheiat etapa de înscrieri cu 130 de aplicații din toată țara. 11 echipe au fost selectate să participe în a doua ediție a programului, dezvoltat de Impact Hub Bucharest împreună cu Impact Hub Basel și Fundația Botnar.
FH2A9331

ARici – Proiectul ARici își propune introducerea în sălile de clasă a unei aplicații bazată pe Realitate Augmentata, având la bază curricula școlară.

Asociatia Help Autism – Proiectul își propune să dezvolte o platformă care să permită transpunerea întregului parcurs terapeutic al copilului cu autism și al familiei acestuia în mediul online.

Brio – Este o soluție de testare standardizată, care poate evalua la materiile Matematică și Română copii de clasele 1-12.

EMOFACE – Este o aplicație educativă pentru învățarea emoțiilor și îmbunătățirea abilităților sociale ale copiilor cu autism.

JSKids – Este un joc web și mobile prin care copiii pot învăța programare web și concepte tehnice într-un mod interactiv.

KIDoc – Este prima aplicație de mobil românească adaptată specificului local care vine în sprijinul părinților care au copii diagnosticați cu patologii cronice.

Parentool – Este o platformă integrativă care pune la dispoziția părinților tool-urile necesare pentru creșterea și educarea copiilor, începând cu perioada postpartum și până în adolescență.

Peditel – Aplicație mobilă iOS și Android de telemedicină care integrează modulele de call center, videocall, precum și integrarea cu CRM medical existent pentru managementul pacienților.

REThink – este jocul online care îi ferește pe copii și adolescenți de depresie și anxietate.

Tactile Images – Platforma de e-learning bazată pe Realitate Augmentată Interactivă, dedicată copiilor nevăzători.

UniVRse – Platforma 360 (sau VR) de educație pentru copii și profesori, accesibilă de pe telefon, laptop dar și ochelari VR.

Antreprenorii vor trece în această etapă printr-o serie de workshop-uri, întâlniri de mentorat și monitorizare și o conferință de tip retreat cu cei mai importanți reprezentanți din mediul privat, public și ONG. După marea finală din 15 septembrie, în care se vor alege câștigătorii finanțării de 100.000 de euro, ei vor beneficia și de o vizită de cercetare în Basel (Elveția), precum și acces în comunitatea Impact Hub.

Mai multe despre finaliști se pot găsi pe pagina innovatorsforchildren.org/finalisti-2020/

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii