Cautare
, Contributor

Forbes.com

Imobiliare |
|

100% grad de ocupare pentru Family Center Giurgiu

Intrare_noua_Calea_Dudesti_bucuresti_mall.jpg
Oasis Development, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de retail din Romania, anunta inchirierea ultimei suprafete comerciale din Family Center Giurgiu retailerului vestimentar C&A. Magazinul C&A are un spatiu de 800 de mp in cadrul centrului comercial si a fost inaugurat de curand.

“C&A este unul dintre partenerii nostri traditionali pentru piata din Romania si brandul nostru Family Center. Prin aceasta noua deschidere, ajungem la 3 magazine ale acestui retailer in cadrul retelei Family Center, care mai detine unitati in Botosani si Ramnicu Valcea. Brandul si conceptul de Family Center a fost lansat in Romania in urma cu 2 ani si s-a dovedit de succes, datorita ancorei in jurul caruia a fost construit proiectul, Kaufland, si brandurilor de renume la nivel european, precum C&A, Deichmann, Takko, dm Drogerie, dar si retailer locali cum ar fi Altex, Domo si Flanco care au devenit chiriasi,” a declarat Klaus Reisenauer, Managing Partner Oasis Development.

Family Center este un concept dezvoltat de Oasis Development in parteneriat cu Real4You Immobilien din Austria pentru a viza orasele de dimensiune medie din Romania, cu un numar de locuitori intre 60.000 – 120.000. In Giurgiu, Family Center a fost inaugurat in anul 2010, in urma unei investitii de 7 milioane de Euro. Pe langa C&A, brandurile care alcatuiesc mixul pentru acest centru comercial provin dintre cei mai activi si puternici retaileri internationali si locali de discount pe piata din Romania, precum Kaufland, Takko, Deichman, Carmolimp, Altex, Animax, DM Drogerie.

“Pana in prezent, media zilnica a clientilor Family Center, care este primul centru comercial de acest tip din orasul Giurgiu, este de peste 10.000 de persoane, iar cifrele sunt chiar duble in perioadele de sarbatori sau weekenduri,” a adaugat Reisenauer.

Family Center Giurgiu, impreuna cu Kaufland dispun in total de o suprafata construita de circa 9.000 mp si ofera vizitatorilor peste 600 de locuri de parcare. Conform datelor companiei, pe langa giurgiuveni, centrul este vizitat si de client din Bulgaria (Ruse).

Oasis Retail Development & Consulting (Oasis Development) este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de retail din Romania, cu peste 70 de proiecte de succes livrate in intreaga tara. Compania romaneasca a realizat pana in prezent proiecte a caror suprafata insumeaza peste 1,5 milioane mp de teren, valoarea investitiilor depasind 800 mil de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii