Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

10 artiști cântă pentru cauza copiilor orfani în videoclipul „Am nevoie de tine”

Cu ocazia Zilei Copilului, zece artiști s-au reunit sub numele Friends of Hope and Homes pentru a da voce dorintei copiilor din orfelinate de a avea o copilărie, în videoclipul „Am nevoie de tine”.  
 aboneaza-te
P4160735

Piesa „Am nevoie de tine”, însoțită de videoclip, transmite mesajul campaniei cu același nume, pe care JYSK România și Hope and Homes for Children România o desfășoară în luna iunie. Campania atrage atenția asupra nevoii de a închide orfelinatele și de a oferi o copilărie așa cum merită copiilor din ele.

Inițiativa campaniei îi aparține lui Alex Bratu, Country Manager pentru JYSK România și Bulgaria și membru în cadrul Board-ului Hope and Homes for Children, care a și compus și scris versurile unui cântec dedicat copiilor din orfelinate – „Am nevoie de tine”.

Alexandra Ungureanu, Alexandra-Maria Hojda, Ligia Hojda, Flavia Hojda, Laura Mihăilă, 1Q Sapro, Adrian Mariaș (aka Geagea), Pavel Ulici, Marius Popa și Andrei Neagu au răspuns afirmativ invitației lui Alex Bratu, astfel devenind vocea copiilor din orfelinate care au nevoie de o copilărie așa cum merită și de un viitor mai bun. Videoclipul cântecului poate fi vizionat la http://bit.ly/cantecamnevoiedetine.

„A face bine celor de lângă tine, și în special celor vitregiți de soartă, nu trebuie să fie o obligație, ci un fel de a fi, o stare de spirit. Responsabilitatea socială nu are termen limită, o dată la care se consideră a fi împlinită. Munca în slujba celorlalți nu se termină niciodată. Campania «Am nevoie de tin» este despre fiecare dintre noi și despre cum înțelegem sa ne raportăm la responsabilitatea socială pe care o avem.”Alex Bratu, Country Manager, JYSK România și Bulgaria.

„M-am alăturat cu drag acestui proiect deoarece cred în solidaritate, în puterea de a face bine, cred în familie și în dezvoltarea sănătoasă a copilului, a societății, în general. Am avut prilejul să fac parte dintr-o familie numeroasă, de 5 copii, unde ni s-a oferit suținere, încurajare, emoție, armonie, dialog. De asemenea , am avut și ocazia să cunosc tineri din orfelinate care ne-au povestit puțin din viața lor, din suferințele lor, de sistemul dur pe care trebuiau să îl suporte“, a spus Ligia Hojda.

„Mă bucur că m-am alăturat acestui proiect, atât pentru că am avut parte de un timp frumos la înregistrări, într-o atmosferă prietenoasă și creativă, dar mai ales pentru că aduce atenția asupra faptului că putem să ne implicam cu toții și să lăsam ignoranța în urmă. Va veni o zi când misiunea HHC va fi îndeplinită și fiecare copil va avea parte de îngrijire, atenție, protecție și iubire“, spune Flavia Hojda.

Videoclipul îndeamnă la fapte bune în luna iunie – o donație de 2 euro / lună prin SMS în beneficiul Fundației Hope and Homes for Children contribuie la închiderea orfelinatelor din România și găsirea celor mai bune alternative pentru copiii din ele, printre care se numără și construcția de case de tip familial.

Orchestrația și aranjamentul muzical sunt realizate de Adrian Tăbăcaru.

Campania se va desfășura pe întreaga durată a lunii iunie, iar pentru fiecare donație de 2 euro efectuată prin SMS în această perioadă, JYSK România va dona alți 2 euro.

Fapte bune puse pe ritmuri muzicale. Caritate. Despre asta este vorba în campania «Am nevoie de tine». Este extraordinar când reprezentanții unei companii au astfel de inițiative prin care își doresc să îi ajute pe cei mai vulnerabili copii ai României, acești copii ai noștri, ai tuturor. În luna în care sărbătorim copiii și copilăria, să le dăm șansa la o copilărie așa cum merită. În ce fel vom ști să le îmblânzim destinele spune multe despre viitorul nostru ca nație.– Dragoș Bucurenci, director de dezvoltare, Hope and Homes for Children.

Misiunea Fundației este închiderea tuturor orfelinatelor din România până în anul 2026.

JYSK România în calitate de partener strategic al Hope and Homes for Children susține programul de închidere a orfelinatelor prin oferirea de sprijin pentru mobilarea și dotarea caselor de tip familial dezvoltate de Fundație. Până acum, 16 case de tip familial deschise sau în curs de deschidere au fost amenajate datorită sprijinului oferit de JYSK România în cadrul programului de închidere a orfelinatelor.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii