Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

1 Decembrie se sărbătorește la Alba Iulia fără paradă militară și masă populară

La Alba Iulia nu va fi paradă militară, ci doar un ceremonial la Monumentul Unirii. Municipiul ar fi trebuit să iasă astăzi din carantină, însă autoritățile s-au răzgândit peste noapte și au prelungit această măsură pentru încă șapte zile, informează Radio România Actualități.
Bangkok

La Alba Iulia va fi o sărbătoare atipică, fără paradă militară și masă populară, dar cu o serie de evenimente pe tot parcursul zilei care se desfășoară în cea mai mare parte online, notează Radio România Actualități.

Manifestările încep la ora 9:30, cu o masă rotundă, eveniment transmis în direct de la Sala Unirii.

Slujba de Tedeum va avea loc ca în fiecare an de la ora 12:00, la Catedrala Încoronării.

La ceremonia militară, de la ora 14:00, de la Monumentul Unirii va participa un detaşament de onoare cu efective reduse, fără tehnică din structurile Diviziei 4 Infanterie “GEMINA”.
Această ceremonie militară se va desfășura, de asemenea, fără public, avându-se în vedere numărul de persoane permis de cadrul legal. La ora 15:00, este programat tradiționalul spectacol de muzică populară “Cânt și suflet românesc”. Atenție, însă, este și acesta un eveniment fără public, dar care va fi transmis în direct pe pagina Centrului de Cultură “Augustin Bena” Alba.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii