FacebookTwitterLinkedIn

Școala Superioară de Afaceri de la Universitatea Stanford, cea mai bună școală de business din Statele Unite, conform revistei Forbes, vine la București pe 14 septembrie pentru o sesiune de informare.

Lisa Giannangeli, Director MBA Admissions Office, va da mai multe detalii despre ce conține programul de MBA al Stanford, care este profilul candidaților pe care-i caută și ce perspective profesionale le deschide acesta absolvenților.  O serie de alumni vor vorbi despre experienţa lor la universitatea americană. Printre aceştia, Dragoş Bucurenci, absolvent al unui MBA la Stanford, care scrie pe blogul său că nu există un profil al “candidatului ideal” şi că admiterea este posibilă, indiferent de background-ul candidaţilor. De asemenea, Stanford poate gira împrumuturi care se pot returna pe perioade mari de timp.

Reprezentanţii Universităţii vor da mai multe detalii la sesiunea de informare din 14 septembrie. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Evenimentul va avea loc la sediul Unicredit Țiriac Bank din B-dul Expoziției 1F, în sala Auditorium. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile. Vă puteți rezerva locul aici.