FacebookTwitterLinkedIn

Asociată cu starea de bine, relaxarea şi frumuseţea, vinoterapia este considerată de unii specialiști ca fiind „elixirul tinereții”. Această terapie folosește beneficiile bobului de strugure în tratamente cu viniferina, polifenoli și antioxidanți care purifică, detoxifică, hrănesc pielea și previn îmbătrânirea. Terapiile ce poartă semnătura casei aduc experiența degustării vinului la un nou nivel.

La Oradea, Hotelul Ramada a fost inaugurat recent Riserva Wine Spa, primul centru din Romania care oferă un meniu de tratamente spa și beauty folosind principiile vinoterapiei. Reprezentanţii hotelului spun că „spa-ul a fost astfel conceput încât, de la primul pas, te invită într-o călătorie surprinzătoare, rafinată în lumea vinului. Experiența începe în lounge-ul Decantarium care găzduiește o selecție de vinuri, continuă cu camerele de terapie Aroma, Body, Balance, Premier Cru, Magnum și se încheie pe terasa Riserva unde poți degusta un pahar de vin în Jacuzzi, bucurându-te de panorama centrului istoric al frumosului oraş Oradea”.

GALERIE FOTO. Cum arată Riserva Wine Spa

„Ramada Oradea a pornit ca un hotel dedicat targetului business. În ultimii ani în Oradea, piața hotelieră s-a diversificat. Oaspeții noștri au început să solicite și alte servicii în afara cazării, restaurantului și sălilor de conferințe iar noi am dorit să venim în întâmpinarea lor cu un pachet complet și să creștem gradul de ocupare. Astfel, am decis să aducem o noutate în peisajul hotelier, și, dupa un research realizat atât pe piața din Romania cât și din Europa s-a născut ideea Riserva Wine Spa, un spa care aduce în premieră în România beneficiile vinoterapiei.  Centrul se adresează atât orădenilor, clienților de tip leisure, oaspeților de tranzit (Oradea fiind un punct de tranzit cunoscut către și din Europa de Vest), cât și celor corporate care acum beneficiază de servicii complete.’’, a spus Romeo Ionescu, General Manager al Hotelului Ramada Oradea.

Ramada Oradea, clasificat la patru stele, a fost deschis în mai 2010 în urma unei investiţii iniţiale de 12 milioane de euro. Hotelul are o capacitate de 121 de camere și un grad de ocupare mediu care variază între 40-52% în funcție de sezon. Hotelul are 75 de angajaţi.

 

Citeşte şi

Small business: cât costă crearea unui spa

Toate drumurile duc la spa