FacebookTwitterLinkedIn

Începând cu anul acesta, NOËL se extinde la nivel internațional întâlnindu-se, în premieră, cu designeri din Istanbul, Sofia, Merano, dar și cu de cei din București, Timișoara, Cluj, Roșia Montană, Iași, Suceava, Brăilă, Constanța și Techirghiol. Cele două zile de târg pun la dispoziție cadouri creative și autentice, într-o varietate de categorii: creație vestimentară, bijuterie, design de obiect, accesorii, decorațiuni și produse cosmetice naturale.

„Cu ocazia celei de-a noua ediție a târgului de cadouri de designer, imaginea NOËL se completează cu apariția super-eroului NOËL. Un personaj ghiduș și bonom ce ne va susține în explorarea universului cadourilor creative de designer și ne va inspira să fim curajoși în alegeri. SUPER-NOËL își dorește să fie mereu: Nou, Original, Entuziast, Liber, iar prin puterile lui să adune tot ce e inedit, autentic, unic și altfel pentru o lună a cadourilor surprinzătoare, într-o locație de poveste din centrul capitalei”, spune Dan Pierșinaru, fondatorul conceptului NOËL.

Ca în fiecare an, NOËL păstrează amprenta socială a evenimentului și susține proiectele care își doresc să reînvie locuri și meșteșuguri aproape uitate:  Made in Roșia Montană – brand de accesorii tricotate de aproximativ 50 de doamne din comuna Roșia Montană și atelierul social Cosânzeana, ale cărui produse sunt realizate în Aninoasa (Dâmboviţa), ajutând la crearea de locuri de muncă în această zonă.