FacebookTwitterLinkedIn

Serialul continuă să prezinte lumea caselor de amanet din Las Vegas, avându-i ca protagoniști pe Rick și familia lui. Noua serie aduce printre altele la masa evaluărilor sabia unui ofiţer de cavalerie, o motocicletă Harley Davidson şi un set de saci de box care i-au aparţinut lui Rocky Marciano.

Seria are ca punct de atracție central munca de investigație a protagoniștilor de la casa de amanet în încercarea de a stabili dacă obiectele sunt false sau veritabile și de a afla răspunsul la întrebările „Care este povestea acestui obiect?” şi „Cât valorează?”.

O nouă serie din „Așii amanetului”, filmată în Africa de Sud, va avea premiera de luni, 2 martie, când va fi difuzat câte un episod dublu, începând cu ora 22:00. Situat în Johannesburg, cunoscut ca Orașul de Aur, “Așii Amanetului: Africa de Sud” deschide ușile casei de amanet Cash Inn, unde proprietarul Roy Peretz, partenerii săi de afaceri Eytan și Liel și asistentele Irene și Solly întâlnesc clienți de toate tipurile, care vin să amaneteze sau să vândă tot felul de obiecte ciudate și neașteptate.

Diferența specifică a seriei față de cele din SUA și Marea Britanie este dată cultura specifică Africii de Sud, care aduce la ușile casei de amanet comori și artefacte din trecut și din prezent, de la mașini puternice la automobile militare, de la o trusă antică de vânătoare Khoi-San, la o monedă din vremea războiului Burilor sau un Pontiac Firebird.

Roy și echipa sa negociază cu cei veniți în casa de amanet pentru cel mai bun preț, ajutați de-a lungul drumului de către experți în antichități și cultură pop.

History este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent.

Televiziunea aparține companiei A+E Networks UK și se distribuie prin rețelele Digi, Telekom, UPC, iNES, IPTV şi Orange TV. Distribuția televiziunii este realizată prin Tematic Cable, vânzarea de publicitate prin Cable Direct și comunicarea prin agenția Golin.