FacebookTwitterLinkedIn

Cei doi le pot oferi turiștilor români sfaturi și idei pentru experiențe de neuitat, în special către țările lor natale. Amândoi locuiesc în România și sunt îndrăgostiți deja de țara noastră, cubaneza Yulicary Sarracent cunoscând și limba română, potrivit reprezentanților agenției.

Eturia a investit în opt ani peste 200.000 euro în inspecţii de hoteluri şi documentarea destinaţiilor

Yulicary Sarracent este o tânără cubaneză care a decis să se mute în România, după ce a fost ghid turistic acreditat în Cuba timp de 5 ani. Peste 20 de grupuri de români au cunoscut mai bine Cuba, ghidați în limba lor maternă de Yulicary.

“Românii din grupurile pe care le aveam erau foarte zâmbitori și prietenoși, aproape la fel ca noi. Erau interesați de istoria țării, trabucuri, cabaret și plaje. Cu toții eram fericiți când veneau grupuri din România, aceștia fiind mult mai înțelegători decât englezii sau francezii. Poate fi considerat și asta un motiv pentru care am ales România, știam că voi fi bine primită”, a declarat Yulicary.

Eturia a vândut 10.000 de vacanţe tailor made, în 6 ani de activitate

Pe de altă parte, Hardik Shah s-a născut în India și, în prezent, locuiește în Piatra Neamț. Iubește România pentru preparatele tradiționale, zonele cu verdeață și oamenii prietenoși. Hardik a renunțat la afacerile de familie pe care le conducea în India pentru a oferi consiliere românilor ce doresc să-i viziteze țara natală. El lucrează la departamentul de ticketing al agenției Eturia, călătorește frecvent în diferite destinații din lume, pentru a se asigura că Eturia oferă turiștilor cea mai frumoasă experiență de vacanță și merge în India ca însoțitor de grup.

„M-am stabilit în România fiindcă mi-am urmat inima, îndrăgostindu-mă de o româncă. Nu regret nicio clipă că am venit, m-am lăsat cucerit de peisajele și drumurile pe care le aveți, dar și de ciorba cu legume. Turiștii români sunt foarte fericiți că le pot recomanda destinații autentice din India, care le oferă contact direct cu localnicii și experiențe memorabile în zonele sigure. Un astfel de circuit inedit este Colours of South India din luna martie, în care voi avea plăcerea să prezint turiștilor la fața locului India incredibilă, așa cum nu au mai avut ocazia să o descopere până acum”, a declarat Hardik.