FacebookTwitterLinkedIn

Omul de afaceri bucureştean Dragoş Bîlteanu este în culmea fericirii după ce anul acesta, soţia sa, artista Cristina Rus a adus pe lume un băieţel: Dragoş jr. Businessmanul s-a căsătorit în vara anului 2009, iar ceremonia a fost păzită de o armată de bodyguarzi. Apropiaţii cuplului spun că nunta l-a costat pe mire în jur de 100.000 de euro.

Nici în afaceri Bîlteanu nu stă rău, după ce în noiembrie 2008, a preluat, alături de grupul de investitori româno-britanic, Nauru Holdings, casa de comerţ cu energie Romenergo. Tranzacţia de preluare a 73% din acţiunile companiei cu activităţi în domeniul energiei electrice s-a cifrat la o valoarea de aproximativ 20 de milioane de euro. Recent, SIF Banat-Crișana (SIF1) l-a ales pe directorul general al traderului de energie Romenergo, membru provizoriu în consiliul de administraţie.

În paralel, Dragoş Bîlteanu a fost al doilea acţionar ca mărime al companiei de dezvoltare imobiliară UpGround Estates, iar acest business i-au adus un profit de peste 50 milioane de euro. Reprezentanţii dezvoltatorului au declarat că investiţia alocată proiectului mixt (birouri şi apartamente) UpGround construit în zona Lacul Tei s-ar ridica la 260 milioane de euro, urmând ca, după finalizare, aceasta să aibă o valoare de piaţă de 450 milioane de euro. Bîlteanu s-a numărat, totodată, printre fondatorii casei de investiţii Capital Partners şi mai deţine participaţii în firme precum Agam Development sau Indaco Expert Software.