FacebookTwitterLinkedIn

Spotul „Profesoara” promovează abonamentul „No Limit” al operatorului Cosmote şi arată o profesoară de literatură şi pe elevii săi în timpul unei ore de curs. Elevii fac gălăgie în sală, spre nemulțumirea profesoarei. Dar spre surprinderea ei, elevii au pus la punct un inedit mod de a-i marca ziua de naștere, cu ajutorul actorului Radu Beligan, prin proiectarea în timpul orei de curs a unui scurt film emoţional. El subliniază într-un emoționant discurs rolul profesorului de a preface minţile tinere în suflete, motivul pentru care profesorii sunt îndrăgiţi. Acesta este primul rol în care apare marele actor într-o reclamă TV. (Actorul și-a mai „folosit” vocea în alte reclame, dar fără să apară.)

Echipa care a coordonat campania din partea Cosmote România a fost formată din: Dana Bursuc – Marketing Communications Senior Manager, Valentin Stoenescu – Acting Retail Communications Department Manager și Ciprian Postelnicu – Head of Media.

Campania a fost dezvoltată de Papaya Advertising, care colaborează cu Ogilvy România pentru campaniile post-paid ale Cosmote. Membrii echipei au fost: Robert Tiderle – Creative Director, Rareş Dumitrel – Copywriter, Petru Cuciuc – Art Director, iar partea de client service a fost asigurată de Ramona Sima – Client Service Director.

Spotul a fost regizat de Răzvan Mărculescu, iar imaginea a fost asigurată de Alex Sterian. Spotul a fost realizat cu ajutorul casei de producţie Silver Bullet, în timp ce post-producţia a fost efectuată Bro Visual și Sound Design.