FacebookTwitterLinkedIn

Filmul „Aplicația” prezintă povestea lui Zoey (foto), în vârstă de 16 ani, elevă emineantă și dansatoare desăvârșită a cărei viață ia o turnură neașteptată atunci când trebuie să se adapteze într-o nouă școală, o nouă trupă de dans, unui tată vitreg, trei frați bătăuși și unui câine neascultător.

Situația se schimbă atunci când ea descarcă pe telefon o aplicație de dresare a câinelui ce are control și asupra baieților din viața ei. Premiera filmului este programată : sâmbătă de la ora 11:30 și în reluare la 18:00.

„Violetta: Concertul” este filmat în Milano și îi prezintă pe cei 12 membri din distribuţia Violetta care interpretează cele mai cunoscute cântece din sezoanele 1 şi 2 ale serialului. Sâmbătă, 13 septembrie, la 11:30, concertul va fi difuzat precedat de imagini „în spatele scenei” în timpul turneului, precum și emoţiile vedetelor înainte de a urca pe scenă.

Sezonul 2 din serialul „Wolfblood“ debutează în luna septembrie la Disney Channel, cu protagoniștii Maddy și Rhydianem alături de care apar mai multe personaje jumătate om, jumătate lup. Premiera este programată pentru vineri, 19 septembrie, de la ora 19:20.

Serialul „Crash & Bernstein“ urmărește povestea lui Wyatt care locuiește cu mama și cele trei surori, dar care tânjește după un frate cu care ar putea face „lucruri bărbătești”. Dorința lui devine realitate atunci când împlinește 12 ani și creează o marionetă, numita Crash. Premiera noului serial are loc sâmbătă , 6 septembrie, de la 8:30. Noi episoade vor fi difuzate în fiecare sâmbătă, la aceeași oră.

Televiziunea Disney Junior programează premiera sezonului 2 „Sofia Întâi” sâmbătă, 27 septembrie, de la ora 10:00, difuzând episoade speciale din sezonul 1, din 22 septembrie, de la ora 10:00.

De asemenea, Disney Junior difuzează „Super Aventurile din Clubul lui Mickey Mouse” , împreună cu episoadele speciale „În Căutarea Cristalului lui Mickey” și „Mickey & Donald au o fermă”, începând din 8 septembrie, în fiecare zi, de la ora 9:00 și în reluare de la 13:30 și 18:10, timp de două săptămâni.