FacebookTwitterLinkedIn

,,După câțiva ani de stagnare a segmentului imobiliar rezidențial de lux, finalizarea proiectelor de acest tip indică o revenire a apetitului pentru investițiile imobiliare din nordul Capitalei. Din informațiile pe care le avem din piață, ne așteptăm la o creștere a numărului de proiecte rezidențiale noi anunțate”, declară Mihai Dumitrescu, managing partner, Crosspoint Real Estate.

Puskin 11 este un proiect rezidențial intim, retras și în același timp cu acces imediat către arterele principale din nordul Capitalei. Imobilul se desfășoară pe 5 etaje, ce totalizează un număr de doar 3 apartamente: un apartament tip duplex dispus pe parter și etajul 1, un apartament cu trei camere – la etajul 2 și un penthouse dispus pe ultimele 3 niveluri – compus din 3 dormitoare și o terasa spectaculoasă.

Prețul unui astfel de apartament începe de la 2.200 de euro pe metru pătrat construit.

,,În momentul de față, dezvoltatorii oferă produse adaptate la contextul pieței. Dezvoltatorii au înțeles care sunt noile condiții ale pieței și s-au adaptat, astfel că prețurile la locuințele în zone premium ale Capitalei sunt acum mult mai rezonabile față de anii anteriori. Dacă în 2007 vorbeam de 4.000 până la chiar 7.000 de euro pe metrul pătrat construit, acum putem vorbi de un preț care pornește de la 2.200 de euro pe metrul pătrat construit.”, adauga Mihai Dumitrescu.