FacebookTwitterLinkedIn

ZyXel a mai câștigat premii atât în 2011, cât și în 2010 sau 2008.  

Cele trei produse câştigătoare – serverele cloud media, router-ul wireless ultra-portabil şi router-ul-hotspot echipat cu cea mai recentă tehnologie 4G – reprezintă soluţii ce se adresează cererii pentru conectivitate mobilă.

Modelele premiate NBG2105 şi WAH7130 țintesc probleme cum ar fi lipsa de conectivitate IP mobilă. NBG2105 permite conectarea uşoară şi rapidă la internet, a mai multor dispozitive mobile printr-o singură cale encriptată de acces. WAH7130 este un router wireless cu funcţie hotspot, de dimensiunea unei palme, ce se foloseşte de performanţele extraordinare ale tehnologiei 4G și dovedește încă odată competenţa şi superioritatea ZyXEL în domeniul inovaţiilor.

Pe lângă funcţiile Home Media Library cu capacităţi masive de stocare a fişierelor de tip date/audio/video, NSA300 se integrează perfect cu aplicaţia mobilă dedicată ce permite utilizatorilor să acceseze şi să vizioneze fişiere media HD de la distanţă.

ZyXEL Communications Corp. a fost fondată în 1989 și este una dintre puținele companii din lume care oferă soluții complete de reţea pentru operatorii de telecomunicații, companii mijlocii, dar şi pentru consumatorii individuali, într-o gamă largă de scenarii de implementare. Soluţiile pentru operatorii de telecomunicații includ echipamente pentru sedii centrale (Central Office Equipments), Echipamente pentru sediile clientului (Customer Premises Equipments), Echipamente cu sau fără fir pentru acces la rețea (Wired and Wireless Access Network Devices) şi Switch-uri pentru operatori (Carrier Switches).

Compania are aproximativ 3200 de angajați global și vinde distribuitorilor din 70 de țări, acționând în peste 150 de piețe regionale. ZyXEL Communications Corp. deține două centre de cercetare și dezvoltare, precum și peste 30 de filiale și birouri de vânzări.