Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Zsolt şi Silvia Fodor – 500 Miliardari Ediția 2011

Nume: Zsolt şi Silvia Fodor Avere: 15-16 milioane de euro Resedinta: Cluj Domeniu/Companie: Distribuţie telefonie, imobiliare  

Reţeaua de magazine Euro GSM 2000, unul dintre cei mai mari retaileri GSM locali, controlată de Silvia şi Zsolt Fodor, a ajuns la 116 unităţi, după ce a închis trei unităţi în ultimul an. EuroGsm este partener strategic Orange România. Compania a fost înfiinţată în 1997 şi este prezentă în peste 70 de oraşe ale ţării.

Euro GSM 2000 a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 22,3 milioane de euro, în creştere de la 21,4 milioane de euro în 2009, depăşind aşteptările iniţiale, potrivit cărora reprezentanţii companiei vizau afaceri similare celor din anul precedent sau mai mici cu 5%. În 2009, compania clujeană a închis nouă magazine.Silvia şi Zsolt Fodor mai sunt proprietarii reţelei Mobile Distribution (comerţ cu amănuntul al telefoanelor). Anul acesta, compania a lansat mai multe produse şi programe de fidelizare a cumpărătorilor, printre care o aplicaţie mobilă pentru site-ul companiei. Până în iulie, momentul inaugurării aplicaţiei, doar 2,34 % din vizitatorii actuali ai site-ului navigau de pe telefon.

Vezi care era averea lui Zsolt și a Silviei Fordor în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii