Cautare
, Forbes Staff

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important tech and business news. Graduated from University of Bucharest with an MA in Political Journalism. Worked as a journal...

Media şi entertainment |
|

Zonga este aplicația oficială de muzică la Electric Castle 2016

Cunoscuta aplicație de muzică, Zonga, lansează playlist-ul „Waiting for Electric Castle” care conține peste 100 dintre cele mai populare melodii ale artiștilor invitați la festival.
 aboneaza-te
Print

Zonga a fost desemnată oficial aplicația de muzică a Electric Castle, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică din România, care se va desfășura între 14-17 iulie la Castelul Banffy, din localitatea Bonțida, Cluj.

Utilizatorii care vor descărca aplicația și vor da follow playlist-ului, pot câștiga zece premii constând în abonamente Zonga Premium pentru trei luni.

Cu ocazia festivalului de muzică de la Cluj, Zonga a lansat playlist-ul „Waiting for Electric Castle”, care poate fi accesat cu uşurinţă de pe toate dispozitivele: din browser, PC/MAC, mobil (Android / iOS / Windows Phone), tabletă sau Smart TV, oferind fanilor posibilitatea de a intra mai devreme în atmosfera de festival.

Sergiu_Biris_CEO_Zonga„Ne-am dorit ca anul acesta să le oferim fanilor muzicii electronice din România şi iubitorilor acestui festival posibilitatea de a intra mai devreme în spiritul Electric Castle. Playlist-ul este realizat în colaborare cu echipa Electric Castle şi are, în acest moment, peste 100 de melodii dintre cele mai populare piese ale artiştilor care vor concerta la ediţia de anul acesta a festivalului”, spune Sergiu Biriş, CEO Zonga.

Lansarea noului playlist le aduce fanilor muzicii electronice şi oportunitatea unui concurs realizat de Zonga în colaborare cu Electric Castle. Astfel, toţi utilizatorii care descarcă aplicaţia şi dau „follow” playlist-ului „Waiting for Electric Castle” pot câştiga 10 premii constând în abonamente Zonga Premium pentru 3 luni. Acest lucru înseamnă acces garantat la peste 30 de milioane de melodii la calitate audio HD, posibilitatea de a le asculta de pe toate device-urile, descărcarea melodiilor şi ascultarea lor chiar şi în lipsa unei conexiuni la Internet şi fără a fi întrerupte de reclame.

Enel aduce energie participanților la Electric Castle

„Playlist-ul dedicat ediţei de anul acesta a Electric Castle este unul dintre cele peste 3 milioane de playlist-uri disponibile în aplicaţia Zonga. Ne așteptăm ca playlist-urile să devină canale de muzică dinamice, unde utilizatorii să revină pentru a primi mereu noutățile în materie de melodii și artiști. De aceea, pentru Zonga, playlist-ul «Waiting for Electric Castle» este și un mic test în această direcţie. Ne dorim astfel să atragem cel puțin 1.000 de urmăritori pentru acest playlist, deoarece considerăm că opţiunea «Urmăreşte/Follow» constituie o funcţionalitate foarte importantă pentru viitorul Zonga”, precizează Sergiu Biriş.

Zonga va fi prezentă la Electric Castfel pe toată perioada festivalului, în cadrul unui stand special amenajat în zona „Tech World”. Aici, membrii echipei Zonga vor oferi vizitatorilor posibilitatea să descopere aplicaţia şi să asculte melodiile preferate sau playlist-urile Zonga.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii