Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

#ziuasase

O jumătate de milion de oameni au ieșit în stradă după ce Guvernul a făcut pasul înapoi și a abrogat OUG 13.
proteste 4

Numărul protestarilor din Piaţa Victoriei a ajuns la 300.000, conform unora dintre televiziunile de știri, în timp ce la Timişoara sunt 40.000 de oameni, la Braşov 9.000, la Cluj-Napoca 40.000, la Sibiu 33.000, iar la Iaşi 30.000.

În Piaţa Victoriei  s-au strâns oameni încă de dimineaţa, așa cum a fost cazul studenţilor care au plecat sâmbătă seara de la Cluj. Ulterior, au venit, după modelul de cu o zi înainte, adulţi însoţiţi de copii. În paralel, în fața Palatului Cotroceni se desfășura un miting împotriva președintelui Iohannis. Spre seară numărul protestatarilor din Piața Victoriei a crescut accelerat, chiar dacă Guvernul a anunţat abrogarea ordonanţei de urgenţă 13. Premierul Sorin Grindeanu a mai spus că Ministerul şi ministrul Justiţiei îşi asumă consecinţele pentru confuzia creată legat de aplicările OUG.


În ultimele ore, Metrorex a luat decizia de a nu mai opri garniturile în staţiile Piaţa Victoriei şi Aviatorilor, din cauza aglomeraţiei, conform Realitatea TV. Traficul în zonă este complet blocat.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii