Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

„Ziua Publicității”, ediția a II-a în România, se va încheia cu Gala Premiilor de Excelență IAA

IAA România anunță cea de a II-a editie a Zilei Publicității, eveniment realizat cu sprijinul PRO TV.
iaa_romania_logo

Această manifestare își propune să aducă în atenția tuturor actorilor din piață, de la profesioniștii din industria de marketing și comunicare până la autoritățile din instituțiile publice, teme de actualitate care vorbesc despre importanta publicității în societate.

În prima parte a evenimentului, care se va desfășura la Hilton, începând cu ora 13:30, vor avea loc o serie de mese rotunde ce vor aborda teme precum „Economie și Advertising”, „Diferențiatori de Țară – România crește prin creativitate și tehnologie” „Educație și Comunicare” sau „Publicitate și impact social”. La discuții vor participa personalități ale industriei, antreprenori, oameni de creație, specialiști în tehnologie și mediul digital etc.

CITEȘTE: HAIDEȚI ÎN TEAM BUIDING!

Finalul zilei va fi marcat de Gala Premiilor de Excelență IAA – eveniment ce se află la ediția a VII-a și se va desfășura la Ateneul Român, începand cu orele 19:00. În cadrul evenimentului, IAA România  va aduce, și de această dată, recunoașterea publică a personalităților care prin faptele lor au contribuit în mod decisiv la promovarea industriei de marketing și comunicare din România.

„Ziua Publicității” va avea loc pe 16 noiembrie 2015, începând cu orele 13:30 la Hilton, iar Gala Premiilor de Excelenta IAA va avea loc în aceeași zi, începând cu orele 19:00, la Ateneul Roman.

Ambele sunt evenimente IAA Romania.

International Advertising Association reprezintă interesele comune ale tuturor disciplinelor din întregul spectru al comunicărilor de marketing – de la agenţii de publicitate și media până la instituții mass-media, companii client şi practicanţi individuali.

O FURTUNĂ A INUNDAT COASTA DE AZUT ÎN WEEKEND

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii