FacebookTwitterLinkedIn

33 de artiști care urcă pe aceeași scenă având același scop: să vă invite să vă alăturați comunității G53, comunitatea celor care au ales să construiască un teatru de la zero după 75 de ani. Ultima inițiativă privată în acest sens a fost semnată de Liviu Ciulei în 1946. Acum este momentul ca generația noastră să lase moștenire un astfel de exemplu atât pentru copii, nepoți, familie, prieteni dar și pentru societatea noastră.

„Spectacolul G53 nu are o poveste prestabilită, se naște singur. Este gândit sub formă de puzzle, fiecare actor vine cu o parte din sufletul lui, fiecare moment are ca miză să devină statement, un manifest G53. Cu siguranță teatrul nu poate multe, nu poate opri pandemia, nu poate schimba sisteme politice, nu poate opri atrocitățile, nu poate schimba lumea. Dar poate schimba vieți, poate schimba oameni. Și mai poate ceva esențial…poate da speranță, bucurie, emoție…poate crea întâlniri magice, poate aduna oamenii și îi poate ține împreună.” Chris Simion – Mercurian, inițiatoarea proiectului.

Fondurile care se strâng atât din biletele de acces la spectacol, cât și din cărămizile pe care le vindem în timpul show-ului se duc în construcția Grivița 53 – primul teatru construit împreună.

Campania “Vindem cărămizi. Construim un teatru” durează pe parcursul întregului an. În prezent mai sunt 32.000 de cărămizi care așteaptă să fie achiziționate. Fiecare om care-și cumpără cărămida devine ctitor, alături de artiștii menționați și va avea numele trecut în foaierul teatrului. Detalii pe www.grivita53.ro

Link Bilete: https://streamerse.net/event/impreuna-g53