FacebookTwitterLinkedIn

De-a lungul anilor, IWA a devenit un partener de încredere pentru companiile ce au urmărit îndeplinirea obiectivelor CSR. Delia Sfetcu, ce prezidează departamentul de caritate în cadrul IWA a declarat: “Sumele acordate de IWA au ajutat multe organizații non-profit să îmbunătățească calitatea vieții și să ofere sprijin unei game variate de grupuri vulnerabile din Bucuresti”.

Anul trecut IWA a sprijinit pe plan local 13 organizații, fundații și asociații sociale. în cadrul unui singur eveniment, IWA Charity Bazar (bazarul de caritate IWA) organizat în fiecare an în luna Decembrie, s-au colectat peste 48.600 euro, sumă ce se va directiona înspre ajutorarea multor ONG-uri din București. Fondurile strânse în cadrul evenimentului “Venice Carnival Ball”(Balul Carnavalului de la Veneția) au fost alocate Fundației Parada pentru achiziția integrală a unui nou sistem de încălzire într-una din locațiile lor. În plus, gală de caritate Bucharest Fashion Show, ce a avut loc în martie 2019, în beneficiul Fundației Inovații Sociale Regina Maria a asigurat finanțarea necesară deschiderii a doua noi cabinet stomatologice în cadrul clinicilor lor cu caracter social.

Pe 9 martie 2020, în cadrul MARe, după un tur ghidat al muzeului, IWA va sărbători Ziua Internațională a Femeii în cadrul unui prânz, alături de doamne din mediul de afaceri, susținătoare ale proiectelor asociației, ce vor purta IA, bluza tradițională românească și vor avea drept invitați La Blouse Roumaine, Erwin Kessler, Directorul MAre și Elena Badea, de la Valoria. Acest eveniment este destinat membrelor IWA și persoanelor care susțin asociația și are drept sponsor Uriage, Talentor and Kastel Group iar profitul rezultat va fi donat în scop caritabil.

Cu o experiență de peste 40 de ani, IWA (Asociația Internațională a Femeilor din București) este o organizație independentă, apolitică, non-profit, bazată pe voluntariat. Membrele asociației provin din România și alte peste 50 de țări, împărtășesc valorile promovării  a prieteniei, descoperirilor culturale, voluntariatului și acțiunilor caritabile. Membru IWA și organizatorul evenimentului IWD: Daciana Tișe.