Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Ziua a 12-a la Australian Open: Horia Tecău s-a calificat în finala de dublu-mixt

Horia Tecău și Coco Vandeweghe (Statele Unite) au învins perechea Treat Huey (Filipine) şi Andreja Klepac (Slovenia) în semifinalele probei de dublu-mixt de la Melbourne și s-au calificat în finală.
 aboneaza-te
horia tecau IMG_4750

Cuplul Coco Vandeweghe (Statele Unite) – Horia Tecău (România) a întrecut cu 6 – 4, 6 – 4 perechea formată din Treat Huey (Filipine) şi Andreja Klepac (Slovenia).

Prin această performanță, Tecău și Vandeweghe şi-au asigurat un cec de 53.000 de dolari americani. Ei vor întâlni în finală perechea Elena Vesnina (Rusia) – Bruno Soares (Brazilia), care a întrecut cu 7 – 5, 7 – 6 cuplul favorit numărul 1, Sania Mirza (India) – Ivan Dodig (Croaţia).

Sportivul român nu este la prima performanță de acest gen la Australian Open. Astfel, în 2014, el a jucat finala cu Sania Mirza (India), dar a pierdut-o. În 2012, Tecău a câştigat proba de dublu-mixt, coechipera sa fiind Bethanie Mattek-Sands din SUA.

VEZI TOPUL CELOR MAI MARI INVESTITORI ÎN PUBLICITATEA RADIO 2015

Pe tabloul masculin, în cea de-a doua semifinală, Andy Murray (cap de serie numărul 2) l-a învins greu, după un meci de cinci seturi, pe canadianul Milos Raonic (13).

În finala de duminică, Andy Murray îl va întâlni pe Novak Djokovic, cap de serie numărul 1.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii