Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

SportsMoney |
|

Ziua a 11-a la Australian Open: favoriții Serena Williams și Novak Djokovic sunt primii finaliși la Melbourne

Liderul mondial WTA, Serena Williams, s-a calificat în finala primului turneu de Mare Slam al anului, învingând-o în semifinală pe poloneza Agnieszka Radwanska. Novak Djokovic l-a întrecut pe Roger Federer în cel mai așteptat meci al turneului.
 aboneaza-te
http://www.ausopen.com/Ben Solomon

Serena Williams (cap de serie numărul 1) a întrecut-o categoric pe Agnieszka Radwanska (4) cu 6 – 0, 6 – 4. Jucătoarea americană nu a pierdut niciun set până în această fază a competiției.

În cele șase meciuri disputate până acum la Melbourne, Serena Williams a reușit 46 de puncte direct din serviciu (as-uri), ocupând locul doi în acest top după Maria Sharapova, cu 55 de lovituri de as, în cinci meciuri.

Serena Williams o va întâlni în finală pe Angelique Kerber (Germania), cap de serie numărul 7. Kerber a depășit-o în semifinală pe britanica Johanna Konta.

Pe tabloul masculin, Novak Djokovic (foto), cap de serie numărul 1, l-a întrecut pe Roger Federer cu 6 -1, 6 – 2, 3 – 6, 6 – 3. Liderul mondial s-a calificat în finală și-l va întâlni pe câștigătorul partidei Milos Raonic (13) – Andy Murray (2). 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii