Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

SportsMoney |
|

Ziua a 10-a la Australian Open: Horia Tecău şi Coco Vandeweghe s-au calificat în semifinalele probei de dublu mixt

Coco Vandeweghe (SUA) şi Horia Tecău (România) au învins perechea americană Bethanie Mattek-Sands şi Bob Bryan, favorită 2, și s-au calificat în semifinalele probei de dublu mixt din cadrul turneului de Grand Slam de la Melbourne. Andy Murray și Milos Raonic s-au calificat în semifinalele turneului de simplu masculin.
horia tecau IMG_4750

Perechea Coco Vandeweghe (SUA) – Horia Tecău (România) a trecut în trei seturi, cu scorul 6-3, 6-7, 10-6, cuplul Bethanie Mattek-Sands – Bob Bryan (SUA). Partida a durat o oră și 30 de minute. Pentru un loc în finala la dublu mixt, Vandeweghe și Tecău se vor confrunta cu Andreja Klepac (Slovenia) şi Treat Huey (Filipine).

La masculin, Andy Murray (cap de serie nr. 2) a trecut în patru seturi de spaniolul David Ferrer (6). La rândul său, canadianul Milos Raonic (13) l-a întrecut pe francezul Gael Monfils (23) tot în patru seturi.

Chinezoiaca Shuai Zhang, cea care a eliminat-o în primul tur pe Simona Halep, s-a oprit în sferturile probei feminine, fiind învinsă de Johanna Konta (Marea Britanie).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii