FacebookTwitterLinkedIn

Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicații online, şi-a propus să ajungă la o echipă de 30 specialiști în tehnologii Microsoft până la sfârșitul anului viitor. După ce a recrutat și pregătit deja 10 specialiști, tech lab-ul românesc caută acum  programatori pe tehnologiile .NET și SharePoint.

În 2013, când a încheiat parteneriatul cu UMT, Zitec s-a angajat să recruteze și să ofere training, până la sfârșitul acestui an, pentru un număr de 20 de specialiști, dar cererea de proiecte ale UMT și din partea altor clienți a determinat compania să extindă echipa.  Cel mai important client pentru departamentul de proiecte Microsoft al Zitec este UMT Consulting Group, companie globală ce furnizează soluții și servicii pentru managementul proiectelor.

Cele mai multe poziții pentru acest departament sunt deschise pentru dezvoltatori si testeri software .NET și SharePoint, iar proiectele pentru care lucrează aceștia provin de la companii de top, din toată lumea. De exemplu, printre clienții UMT se numără Coca Cola (Australia), Lego (Germania), MAN Diesel (Danemarca), Volksbank (România), Aditya Birla (India), Shell, Pfizer, General Electric (SUA).

UMT a primit din partea Microsoft în 2010 și 2013 distincția „Microsoft Partner of the Year” în domeniul Enterprise Project Management. În 2012, Gartner a listat UMT ca „vizionară în domeniul Integrated IT Portfolio Analytics” și „Cool Vendor” în „Project & Portfolio Management”. UMT investește și dezvoltă software în România de aproape 14 ani și a vândut către Microsoft în 2006 produsul UMT Portfolio Manager – o aplicație dezvoltată 100% în România.

Zitec a recrutat, de la începutul anului, 26 de angajaţi, iar până la finalul lui 2013 estimează să ajungă la o echipă formată din peste 90 de membri. Compania a încheiat anul trecut contracte cu 57 de persoane în cadrul echipei.