Cautare
, Contributor

IT |
|

Zitec investește într-un business românesc

Alexandru_Lapusan.jpg
Unul dintre principalii producători locali de aplicaţii online a investit pentru prima dată într-un business local, mai precis, preluând 30% din HAC!BD, editura care publică revista de benzi desenate „Harap Alb continuă”.

Este pentru prima dată când Zitec se concentrează şi pe dezvoltarea unei afaceri autohtone fiindcă până acum, compania a investit numai în startup-uri americane.

“Am inclus în strategia noastră de creștere și diversificare și implicarea într-un business local, care mizează să se extinda și la nivel internațional. Harap Alb continuă este un produs media inovator pe piața locală, ce își propune să deschidă apetitul celor interesați de acest gen și, mai mult, să educe românii în ceea ce privește consumul de bandă desenată”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO Zitec.

Revista apare o dată la două luni, în 10.000 de exemplare, și este distribuită în toată țara, însă poate fi achiziționată și online, la adresa www.harapalbcontinua.ro. Cei trei membri ai echipei redacționale spun povestea lui Harap Alb așa cum este ea la origini, primele patru numere fiind inspirate de basmul lui Creangă, urmând ca de la al cincilea număr să fie expusă exclusiv viziunea creatorilor HAC

Fondatorii editurii sunt Roxana și Mihai Ionașcu, antreprenori români cu afaceri în domeniul dezvoltării web, în zona de design și în consultanța de afaceri și management. Mihai Ionașcu este, totodată, și editorul revistei, iar alături de el, cei care fac posibilă existența HAC sunt Octav Ungureanu, redactor și autor, Andrei Moldovan, ilustrator, precum și o echipă ce acoperă activități diverse, de la promovare la vânzări, distribuție și dezvoltare software.

Pe lângă strategia de dezvoltare a revistei în zona de print, Zitec se va ocupa de extinderea prezenței publicației Harap Alb continuă în spațiul online.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii