Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Afaceri |
|

Zitec a înregistrat afaceri în creștere cu 60% în primul semestru din 2021

Furnizorul de soluții și servicii de transformare digitală  Zitec a înregistrat în primele 6 luni ale anului o cifră de afaceri de 7,4 milioane de euro, în creștere cu aproximativ 60% față de perioada similară din 2020.  
Alexandru-Lapusan-CEO-si-co-fondator-Zitec_1

Zitec are 230 de angajați, în creștere cu 33% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Compania își propune să încheie anul 2021 cu o cifră de afaceri în valoare de 16 milioane de euro. “Pentru a doua parte a anului, compania mizează pe dezvoltarea parteneriatelor cu Google, Microsoft, Adobe și VTEX, dar și pe segmentul proiectelor de transformare digitală, atât pentru România, cât și pentru Europa și Statele Unite ale Americii cu servicii de dezvoltare software personalizate, e-commerce, blockchain și aplicații”, a anunțat Zitec.

În primul semestru din 2021, Zitec a continuat procesul de digitalizare al instituțiilor publice, prin intermediul soluției de tip SaaS Regista.ro. La acest moment, Registra este folosită de peste 700 de clienți, înregistrând în total peste 15 milioane de documente. În ceea ce privește aplicația Mirro.io, aceasta a înregistrat o creștere de 80% a numărului total de utilizatori în primele șase luni ale anului comparativ cu anul trecut.

“Suntem optimiști privind evoluția companiei în a doua jumătate a anului 2021, estimând o cifră de afaceri de peste 16 milioane de euro”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO & Co-Fondator Zitec.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii