FacebookTwitterLinkedIn

Noua locație Zitec din cadrul Timpuri Noi Square va găzdui o echipă de până la 190 de specialiști în dezvoltarea de software și marketing digital. În plus față de spațiul de birouri, conceptul sediului va include săli de întâlnire tematice și zone comune de jocuri unde colegii se pot relaxa cu ping-pong, foosball, pinball sau jocuri pe consolă.

Pentru Zitec, spațiul de lucru este foarte important. Ne petrecem mult timp aici, de aceea este vital ca spațiul să fie relaxant și creativ în același timp. Designul sălilor de întâlnire și al celor de relaxare va include elemente care vor cultiva spiritul de aventură și imaginația echipei și vor încuraja explorarea unor noi orizonturi”, a spus Alexandru Lăpușan, CEO și cofondator al Zitec.

Compania românească Zitec a livrat peste 350 de proiecte în 15 țări, pe trei continente. Dezvoltatorul de soluții personalizate de afaceri, servicii și produse personalizate, precum și servicii de marketing digital are birouri în București și Brașov.

Primele două clădiri (n.red. – Timpuri Noi Square) vor fi în curând închiriate integral. (…) Viitorul aparține acelor companii care aleg mediul potrivit pentru majoritatea angajaților lor. Competiția pentru cei mai buni angajați a început, iar locația potrivită, aproape de cartierele rezidențiale și facilități diverse reprezintă o necesitate”, a precizat Antoniu Panait, directorul general al Vastint România.

Construcția primelor două clădiri de birouri din Timpuri Noi Square a fost finalizată anul trecut, însumând 32.600 de metri pătrați, dintr-un total planificat de până la 100.000 de metri pătrați de spații de birouri și spații comerciale moderne de clasa A, precum și o suprafață rezidențială de 50.000 de metri pătrați.

Lucrările de construcție pentru următoarea clădire de birouri, de 20.100 de metri pătrați, au început anul trecut.

În martie 2018, primele două clădiri ale Timpuri Noi Square au primit certificarea LEED Platinum.