Cautare
, Staff

Tech |
|

Zitec inaugurează noul sediu al companiei, de 1.700 de metri pătrați, în ansamblul de birouri Timpuri Noi Square

Zitec, companie de IT specializată în dezvoltarea de soluții, servicii și produse tehnologice personalizate, inaugurează noul sediu al companiei, în ansamblul de birouri Timpuri Noi Square, desfășurat pe o suprafață de 1.700 de metri pătrați, care poate acomoda o echipă de până la 190 de specialiști.
Alexandru Lapusan Zitec

Investiția în noul sediu a costat 250 de euro pe metrul pătrat, iar contractul de închiriere este pe o perioadă de cinci ani. Universul science fiction și spațiul cosmic sunt motivele principale pe care Zitec le-a folosit în designul noului birou.

În prezent, Zitec are 162 de specialiști în dezvoltare software și marketing digitala în birourile din București și Brașov, dintre care 120 se află în Capitală.

Spațiul în care ne petrecem o mare parte din zi este foarte important pentru noi. Pe de o parte căutăm eficiența lucrului în echipă, iar pe de altă parte ne dorim un mediu care să încurajeze creativitatea. Astfel, amenajarea unui birou care să răspundă pasiunilor și preocupărilor colegilor, dar și nevoilor de business este o investiție importantă și pe termen lung în echipa noastră”, declară Alexandru Lăpușan, CEO și cofondator Zitec.

Zitec a încheiat anul 2017 cu venituri de 5 milioane de euro, în creștere cu 28% față de rezultatele obținute în 2016, iar estimările pentru 2018 sunt asemănătoare.

La începutul anului trecut, compania a atras o investiție de peste 1,7 milioane de euro din partea eMAG. În 2017 Zitec a investit în produsele proprii, cum ar fi Regista.ro, o aplicație care asigură gestiunea electronică a registrului de intrări și ieșiri din organizații cu flux mare de documente. Cele mai multe proiecte dezvoltate de Zitec anul trecut au fost soluții software de automatizare a afacerilor, soluții online în zona Fintech, precum și soluții personalizate de e-commerce. De asemenea, serviciile diviziei de Digital Marketing au avut o creștere de peste 40% față de anul 2016, atrăgând 17 clienți noi în portofoliu.

Tot în 2017 Zitec a lansat programul intensiv de consultanță practică în online, dezvoltat în parteneriat cu Google, pentru antreprenori din București, Iași, Brașov și Constanța.

Peste 30% din veniturile companiei provin din proiecte externe, dezvoltate pentru partenerii din SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Elveția, Italia sau Olanda. Clienții Zitec activează în industrii variate precum fintech, logistică sau e-commerce. Printre cei mai importanți clienți internaționali ai Zitec se numără The FundWorks, Sandton Capital, TechSoup Global, Amadeus, iELM, iar în România: SameDay Courier, PayU, Flanco, Depanero, Noriel, Prețuri Pentru Tine, InstantFactoring.com sau Network One Distribution.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii