Cautare
, Contributor

Tech |
|

Zitec a dezvoltat o aplicație de registratură care reduce cu până la 60% timpul petrecut la cozi

Zitec, producător local de aplicații online, a dezvoltat Regista, aplicație de registratură care asigură gestiunea electronică a registrului de intrări și ieșiri din organizații cu flux mare de documente, prin clasificarea, distribuirea și repartizarea acestora către angajați pentru puncte de vedere, rezoluții, informare și rezolvare.
aplicatie_ipad.jpg

Astfel, aplicația permite o reducere a timpului pe care oamenii îl petrec stând la cozi în instituții și companii cu până la 60%. Aplicația de tip Software-as-a-Service (SaaS) Regista permite controlul documentelor de registratură, distribuirea eficientă a informațiilor, dar și generarea facilă și accesul instant la rapoarte specifice.

Aplicația poate fi utilizată în browserul de internet și nu necesită instalare, iar datele beneficiază de securitate completă și copii de siguranță. De asemenea, permite implementarea de funcționalități noi, la cerere.

ZITEC INVESTEȘTE ÎNTR-UN BUSINESS ROMÂNESC

Cererile din partea persoanelor care se adresează organizațiilor publice sau private sutn adăugate în aplicație, apoi primesc un număr de ordine. Ulterior, cererile sunt direcționate automat către departamentele care le soluționează. În același timp, operatorii sunt notificați în legătură cu înregistrarea noilor cereri și primesc alerte pentru documentele cu termen de rezvolare apropiat.

„Prin aceasă aplicație am dorit să le dăm o mână de ajutor organizațiilor care lucrează cu publicul pentru a reduce semnificativ timpul de interacțiune cu clienții, dar și pentru o distribuire eficientă a informațiilor în interiorul organizației. De exemplu, Regista poate reduce cu până la 60% timpul petrecut la cozi”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și cofondator Zitec.

Regista a fost dezvoltată de specialiștii Zitec utilizând tehnologia Microsoft Azure.

Conform datelor publicate pe website-ul Ministerului de Finanțe, în 2014, Zitec a înregistrat o cifră de afaceri de peste 14 milioane de lei și un profit de peste 840.000 de lei.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii