Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Ziariștii Cristian Pantazi şi Dan Tapalagă au lansat proiect editorial online G4Media.ro

Jurnaliştii Cristian Pantazi, fostul redactor-şef al HotNews, şi Dan Tapalagă, fost editor coordonator al HotNews, au lansat, luni, noul proiect editorial online pe care l-au anunţat săptămâna trecută, G4Media.ro, informează News.ro.
cristi-pantazi

Cristian Pantazi (foto) a precizat pe Facebook că proiectul nu are în spate „niciun mogul, niciun finanţator” şi că are nevoie de contribuţii şi donaţii pentru a se dezvolta.

Cristian Pantazi a mai precizat că G4Media.ro este un site de investigaţii, analize şi exclusivităţi pe zona hard-news. Ziariștii se vor concentra masiv pe subiectele care contează.

La rândul său, Dan Tapalagă a scris pe Facebook: „De azi încolo suntem G4Media.ro. Ştiţi ce am făcut în trecut mai bine de zece ani, azi vă arătăm ce dorim să facem mai departe şi vă chemăm alături de noi. O puteţi face în mai multe feluri: citiţi, daţi mai departe, scrieţi pentru noi, contribuiţi cu idei, subiecte şi nu în ultimul rând, donaţi. Nici un pas înapoi!“

Săptămâna trecută, Cristian Pantazi și Dan Tapalagă au anunţat că părăsesc echipa HotNews, urmând să lucreze împreună la un nou proiect editorial.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii