Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Ziarele locale cu cele mai mari tiraje vândute

ziare_locale.jpg
Cotidienele „Unirea” (Alba Iulia), „Jurnal Arădean” (Arad) și „Gazeta de Sud” (Craiova) au înregistrat cele mai mari vânzări pe ediție dintre cele 26 de ziare locale și regionale, înscrise în Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT), în perioada octombrie – decembrie 2012.

Ziarul „Unirea” din Alba Iulia, editat de Unirea Pres, a avut un tiraj vândut pe ediție de 16.976 de exemplare. Acesta a fost cel mai vândut ziar local, potrivit ultimului raport BRAT, ce acoperă perioada octombrie – decembrie 2012.

Cu un tiraj vândut foarte apropiat de „Unirea” este cotidianul „Jurnal Arădean” (Inform Media), cu o medie de 16.531 de exemplare vândute.

De menționat că cele două ziare locale, „Unirea” și „Jurnalul Arădean”, au tiraje vândute mai mari decât ziarele naționale (de tradiție) „Evenimentul Zilei” sau „Adevărul”.

Ziarul regional „Gazeta de Sud” (Media Sud Management) a avut o medie a vânzărilor zilnice de 13.207 exemplare, situându-se pe poziția a treia în topul realizat de „Forbes România”.

Alte ziarele locale cu tiraje importante: „Tribuna” – Sibiu (12.041 exemplare vândute), „Renașterea Bănățeană” – Timișoara (11.163), „Bihari Naplo” – Oradea (11.055), „Monitorul de Suceava” (8.495), „Informația Zilei” – Satu Mare (6.244) și „Viața liberă” (6.176).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii