Cautare
, Contributor

Sănătate |
|

Zetta continuă investiția în procesul de transformare al clinicii în spital

Reprezentanții clinicii de chirurgie plastică şi microchirurgie Zetta anunță continuarea planurilor de dezvoltare cu privire la investiția demarată în 2019 în urma căreia clinica va fi transformată în spital.
Beautiful,Woman,Receiving,Beauty,Injections,With,Closed,Eyes.,Beautician,Doctor

Investiția în acest proces de transformare se ridică la 1,5 milioane de euro, termenul de finalizare al acestuia fiind acest an.

„Anul trecut, numărul intervențiilor chirurgicale a crescut cu peste 8% față de 2019. În prezent, avem și mai mulți pacienți care apeleaza la intervenții din categoriile <<non-estetice>>. Cauzele sunt evidente și au legătură cu faptul că pacienții preferă tratamentul la privat, după ce tot mai multe spitale au fost transformate în unități speciale pentru bolnavii de COVID-19”, a punctat Andreea Constantin, CEO Clinica Zetta.

Clinica Zetta a fost înființată în 2012 și îl are ca acționar majoritar pe medicul și antreprenorul Dragoș Zamfirescu. Anul trecut, clinica a înregistrat o cifră de afaceri de 11,25 milioane de lei, cu 36% mai mult decât cea raportată anul anterior.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii