Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

Zborurile TAROM București-Bruxelles-București de miercuri au fost anulate

Zborurile TAROM  București - Bruxelles - București de miercuri au fost anulate, deoarece aeroportul din Bruxelles rămâne închis, informează Agerpres.
tarom.jpg

UPDATE: Aeroportul internaţional din Bruxelles va rămâne închis pentru pasageri inclusiv joi, a anunţat pe Twitter preşedintele companiei care gestionează activitatea aeroportului, conform Le Figaro.

Pasagerii care dețin un bilet către și dinspre această destinație vor fi acceptați, fără costuri suplimentare pe zborurile TAROM spre și dinspre Amsterdam, Paris, Londra, Frankfurt și Munchen, informează operatorul aerian național.

„Vom continua demersurile întreprinse în vederea acordării sprijinului necesar tuturor pasagerilor, care dețin bilete TAROM pentru această destinație sau care doresc să se reîntoarcă în România. Pentru a veni în întâmpinarea pasagerilor care dețin un bilet TAROM către și dinspre această destinație (Bruxelles)”, a anunțat compania, într-un comunicat.

Atentate teroriste la Bruxelles: explozii la metrou și la aeroportul Zaventem

În vederea reprogramării călătoriilor, compania recomandă pasagerilor să se adreseze agențiilor de turism de la care au cumpărat bilete și care au primit instrucțiuni de la TAROM, oricărei agenții TAROM sau la call center TAROM — 9361 (valabil pentru apeluri din București), 021/204.64.64, 021/303.44.00 (pentru pasagerii din România).

Compania TAROM se află în legătură permanentă cu Celula de Criză a Ministerului Afacerilor Externe al României și cu reprezentanții ambasadelor României la Haga și în Belgia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii