Cautare
, Contributor

CORONAVIRUS |
|

Zborurile către și dinspre statele cu risc epidemiologic ridicat se suspendă. Care sunt excepțiile?

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a stabilit o serie de excepții pentru cetățenii care vin din țări cu risc epidemiologic ridicat.  
 aboneaza-te
studiu transmitere coronavirus in avion

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a stabilit, joi seară, o serie de excepții pentru cetățenii care vin din state cu o rată majoră de infectare cu noul coronavirus.

Autoritățile au decis suspendarea zborurilor efectuate de operatorii economici din aviație, dinspre și spre statele prevăzute în lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat.

Excepțiile de la această hotărâre sunt statele membre ale Uniunii Europene, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Emiratele Arabe Unite și Qatar.  Statele cu o rată de infectare mai mare decât cea a României se poate regăsi aici.

Datorită numărului record de cazuri confirmate cu virusul COVID-19, persoanele care vin pentru trei zile în România trebuie să prezinte la intrarea în țară un test negativ efectuat în ultimele 48 de ore, iar cei care vor să stea pe termen mai lung vor intra în carantină 14 zile. Măsura a intrat în vigoare pe 7 octombrie.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii