FacebookTwitterLinkedIn

La Zarva copiii nu au limite!

Trăiesc aventura Micului Prinț, zburând printre nori cu AVIONUL MICULUI PILOT. Se joacă de-a azvârlitul, se cuibăresc în căsuța din copac, se relaxează în căsuța cu povești, se dau pe tobogan printre bile colorate, se cațără sau experimentează conceptul de kinect foto. Jocurile interactive sunt adaptate mai multor vârste, iar proiecțiile 3D îi ajută să-și dezvolte creativitatea.

La cafeneaua Zarva nu e zarvă  

Cafeneaua este așezată în zona opusă locului de joacă, astfel încât lucrul la computer sau vorbitul la telefon să nu interfereze cu râsetele și zbenguiala copiilor. Adulții se pot relaxa la un ceai sau savurând un caffe late, în timp ce copiii se distrează de voie sub supravegherea animatorilor.

Cele mai tari petreceri aniversare sunt la Zarva!

ZARVA nu este doar o locație pentru petreceri. Este o oază de relaxare atât pentru copilul tău, cât și pentru tine. Fie că vrei o aniversare specială, fie că organizezi o petrecere pentru cei mici, clubul Zarva ți-a pregătit un loc special de joacă pentru copilul tău, pentru că, nu-i așa, bucuriile și momentele speciale se trăiesc împreună.