FacebookTwitterLinkedIn

De asemenea, investițiile se vor îndrepta și către achiziția unui incinerator care va avea rolul de a micșora consumul de gaz la nivelul fabricii și amprenta de dioxid de carbon cu până la 20% pe an.

„Obiectivul planului nostru de investiții este acela de a crește eficiența activității de producție a hârtiei, și, totodată, de a minimiza impactul asupra mediului înconjurător, printr-o mai bună gestionare a resurselor și un nivel mai redus de emisii de dioxid de carbon. Vrem să aducem în fabrică tehnologie de ultimă generație, pentru a continua să ne desfășurăm activitatea la un nivel de performanță ridicat”, a subliniat Marius Juncanariu, director DS Smith Zărnești.

DS Smith deține în România un centru de coordonare a operațiunilor de reciclare în București, două depozite de reciclare în Otopeni și Cluj-Napoca, o fabrică de hârtie pentru ambalaje, la Zărnești, două fabrici de ambalaje, la Ghimbav și la Timișoara și 3 puncte de lucru, în Pitești, Timișoara și Otopeni, județul Ilfov, unde lucrează, în total 650 de angajați.