Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

Yves Saint Laurent Beauty a deschis primul boutique din Europa, în Băneasa Shopping City din București

Noul spațiu premium este al 20-lea magazin propriu operat de L’Oréal România. Primul boutique YSL le oferă clienților produse de parfumerie, make-up și skincare. 
 aboneaza-te
YSL Baneasa Shopping City

YSL Beauty boutique oferă acces la produse și servicii exclusive, care nu sunt comercializate în alt magazin pe teritoriul țării, precum colecția de parfumerie Le Vestiaire Des Parfums sau cea pentru îngrijirea excepțională a pielii – Or Rouge. Pentru o experiență YSL completă,  tehnologia ModiFace va integra componente de realitate augmentată și inteligență artificială, care vor ajuta consumatorii să aleagă cele mai potrivite produse de machiaj.

„Suntem încântați că am reușit să deschidem primul Boutique monobrand al brandului Yves Saint Laurent din Europa în România, la București, în Băneasa Shopping City. A fost o muncă enormă în spatele acestui proiect. O echipă talentată și super motivată a făcut posibilă „oferirea” acestui spațiu unic consumatorilor din România, în premieră europeană”, a declarat Cosmin Ban, General Manager al Diviziei de Lux din cadrul L’Oréal România.

 YSL Beauty face parte din portofoliul L’Oréal România din 2013, odată cu lansarea Diviziei de Produse de Lux. În prezent, Divizia de Produse de Lux a L’Oréal România oferă consumatorilor 11 mărci exclusiviste și operează 11 magazine proprii, sub patru brand-uri diferite (Kiehl’s, Atelier Cologne, Armani Beuty și YSL Beauty).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii