Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

Yves Martin va prelua de la 1 mai funcția de Chief Marketing Officer al companiei Orange România

Yves Martin (foto) va coordona strategia şi activităţile de marketing, online, TV, customer insights, brand & comunicare pentru Orange România, precum şi noile direcţii de business: servicii de comunicații fixe şi Orange Money.
Yves.Martin

Cu 19 ani de experienţă în domeniul telecomunicaţiilor, Yves Martin şi-a început cariera la France Telecom Mobile în 1997, ca specailist pe zonele de SIM, WAP şi servicii Over the Air (OTA).

Între anii 2000 şi 2014 a îndeplinit mai multe funcții în cadrul Orange, preluând responsabilități cu impact în performanța financiară (P&L) atât la nivel de grup, cât și la nivel local, printre care Group Device Director, Chief of Staff pentru Senior Vice President pe Europa, Chief Sales Officer și Chief Marketing Officer la Orange Elveţia şi vicepreședinte pentru roaming al Grupului Orange. Din această poziţie, Yves a coordonat activităţile de roaming din 40 de entităţi geografice diferite, precum şi lansarea ofertelor „Go Europe” cu un obiectiv comun, de a face roamingul mai accesibil în toate ţările europene în care Grupul Orange este prezent.

În ultimii doi ani, Yves Martin a ocupat funcţia de vicepreşedinte de marketing pentru zonele de Home şi Convergenţă la Orange Franţa, unde a coordonat activităţile de voce fixă, internet în bandă largă şi smart home, într-o perioadă în care numărul de clienţi de fibră optică s-a triplat.

Noul model de organizare a activitățlor comerciale urmărește să consolideze poziţia Orange de lider al pieţei de telefonie mobilă.

Astfel, activitățile comerciale ale Orange România vor fi organizate în jurul următoarelor direcții: Marketing, sub coordonarea lui Yves Martin, Sales & Distribution, sub coordonarea lui Claudiu Dragomir, Business to Business, sub coordonarea lui Florin Popa şi Customer Service, sub coordonarea Irinei Matea.

Actualul director comercial al Orange România, Julien Ducarroz, va deveni CEO al Orange Moldova de la 1 mai. Julien Ducarroz a coordonat strategia comercială a Orange pe perioada crizei economice, dar şi în plină ascensiune a revoluţiei digitale, timp în care a obţinut creşteri comerciale constante şi a consolidat poziţia Orange ca lider de piaţă şi lider în inovaţie. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii