FacebookTwitterLinkedIn

Yusen Logistics Europe B.V. face parte din Grupul Yusen Logistics, care este furnizor de logistică globală ce acoperă toate modalitățile de transport. Principalele servicii oferite sunt expedierea internaţională de marfă (pe calea aerului sau pe apă), logistică contractuală şi transport.

Keswick European Holdings Limited are ca obiect principal și secundar de activitate este să acționeze în calitate de societate de tip holding pentru investiții în afara Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

Tibbett Logistics SRL este un furnizor independent de logistică din România, oferind servicii de logistică fabricanților și comercianților din industria auto, textilă, de bricolaj, alimentară, băuturi și FMCG. De asemenea, Tibbett Logistics oferă: servicii de gestionare a lanțului de furnizare, logistică contractuală, depozitare etc.

Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante.