Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

YouTube Music a intrat în Waze și în România

YouTube Music a intrat în aplicația de navigație Waze pentru utilizatorii din România începând din 19 septembrie, potrivit unui anunț difuzat de YouTube Music abonaților săi, cu titlul “Hit The Road With YouTube Music”, informează Media Expres.
YouTube Music

Integrarea aplicației de muzică în Waze arată ca o nouă iconiță rotundă cu un cerc pe fundal roșu care înconjoară simbolul „play” – săgeata triunghiulară albă – și permite căutarea de melodii și ascultarea lor fără a ieși din navigație, dar și descoperirea de noi melodii pe care YouTube Music le consideră a fi potrivite pentru condus, notează Media Expres.

Dacă iconița pentru muzică nu apare pe ecranul Waze, utilizatorii o pot activa din Settings > Audio Player pornind “Show Audio Player”.

Potrivit blogului oficial al YouTube, procesul de implementare a aplicației de muzică în Waze a început pentru cele 50 de piețe pe care cele două aplicații sunt disponibile la data de 21 august 2019.

TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MICI AUDIENȚE LA NIVEL URBAN – AUGUST 2019

În vreme ce Waze este o aplicație gratuită finanțată prin publicitate, YouTube Music poate fi folosită după prima lună gratis contra unei taxe lunare de 26 de lei pe lună ca parte din abonamentul la YouTube Premium, pentru abonamentele individuale, și 36 de lei pe lună pentru întreaga familie – care permite conectarea a 5 dispozitive. Doar YouTube Music tariful pentru familie costă 33 de lei pe lună.

YouTube Music este ultima aplicație de muzică care este integrată în audio playerul Waze, după mai mult sau mai puțin concurenții de la Audiobooks.com, Castbox, Pandora, Deezer, iHeartRadio, NPR One, NRJ Radio, Scribd, Stitcher, TuneIn și Spotify.

Atât YouTube cât și Waze sunt deținute de Google.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii