Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Tech |
|

YouTube interzice conturile deţinute şi operate de talibani

YouTube, divizie a grupului Alphabet, a anunţat că interzice conturile deţinute sau operate de talibani, în urma situației din Afganistan.  
Youtube

Companiile americane din social media, inclusiv Youtube, încearcă să-și clarifice regulile în privinţa talibanilor, grupare care a preluat puterea în Afganistan, potrivit Reuters. 

Serviciul de mesagerie al Facebook, WhatsApp, a închis o linie de asistenţă pentru reclamaţii înfiinţată de talibani, arată Financial Times. Compania este obligată să interzică conturile care par să se prezinte drept conturi oficiale ale talibanilor, ca parte a legilor privind sancţiunile SUA, a clarificat un purtător de cuvânt al WhatsApp.

Facebook a anunţat luni că va cataloga talibanii drept un grup terorist şi că interzice conţinutul care îl susţine de pe platformele sale.

După ce trupele americane s-au din Afganistan luna trecută, campania talibanilor s-a accelerat. Duminică, talibanii au intrat în capitală Kabul. 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii