FacebookTwitterLinkedIn

Asistentmanager.yourcoo.ro include două secțiuni distincte, dintre care una se adresează persoanelor care doresc să participe la cursuri pentru a obține abilitățile și certificarea necesare pentru poziția de asistent manager, și companiilor care doresc să investească în profesionalizarea angajaţilor lor care ocupă deja poziția de asistent manager, iar cea de-a doua este un spațiu în care managerii care își caută asistent pot fi puşi în contact cu persoanele care doresc în mod special să devină asistent manageri.

 „Am creat această platformă după zece ani în care am ocupat poziții de conducere, din dorința de a forma asistent manageri calificați, care sa aiba cunostintele necesare pentru a gestiona la un nivel profesionist cerințele unei astfel de poziții. Îmi doresc să creez un instrument util pentru managerii care își doresc asistenți calificaţi, o comunitate profesională atât în folosul angajaţilor, cât şi al angajatorilor”, declară Alice Tîrșea, fondator yourCOO și facilitator al cursului de Asistent Manager.

Alice Tîrşea are o experienţă de mai bine de 10 ani atât managementul resurselor umane cât și cel operațional și a deținut poziții de conducere în G4S România (Manager de Resurse Umane, Director General al Diviziei de Management al Numeralului (având în subordine aproximativ 4500 de angajați) și Vicepreședinte de Operațiuni).

Cursul de asistent manager este acreditat de CNFPA, iar, în cele 30 de ore de instruire, viitorii asistent manageri capătă o viziune clară şi corectă a ceea ce înseamnă să fii asistent manager, înţeleg nevoile şi asteptările managerilor, își dezvoltă abilitățile de redactare a corespondenței comerciale, de gestionare a agendei managerului, și învață ce înseamnă acțiunile de reprezentare a unui manager. De asemenea, cursanților li se predau noțiuni de resurse umane și de relații publice specifice acestei meserii.

Platforma de recrutare se adresează persoanelor care își doresc în mod special să ocupe o poziție de asistent manager și care ne pot transmite CV-urile lor și profilul de companie căutat și managerilor care își caută un asistent și care ne pot trimite solicitările împreună cu cerințele specifice. Pe baza specificațiilor celor două părți yourCOO face recomandările necesare.

Fondată în anul 2011, compania yourCOO oferă servicii de consultanţă în managementul operațional (creşterea satisfacției clientului ca urmare a creşterii calităţii produselor, serviciilor livrate, organizare internă, proceduri de lucru, securitatea operaţiunilor, optimizarea proceselor și a fluxurilor, reducerea de costuri, indicatori de performanță, performanță în resurse umane) şi training-uri on the job.