FacebookTwitterLinkedIn

Complexul Novo Park, dezvoltat de Genesis Property, este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Capitală și unul dintre primele parcuri de birouri verzi din România. Parcul este format din 7 clădiri cu o suprafață utilă totală închiriabilă de 75.000 de metri pătrați de spații de birouri clasa A.

„Într-un an în continuare atipic pe fondul pandemiei de Covid-19, în care multe companii lucrează încă în sistem remote sau hibrid, Yokogawa a ales să extindă contractul de închiriere până în 2026”, a spus Liviu Tudor, președinte Genesis Property.

Genesis Property este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de birouri de clasa A din România, având o experiență de peste 20 de ani în industria imobiliară. Compania deține și administrează peste 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A, în Novo Park și West Gate Business District din București.

De asemenea, Genesis Property a dezvoltat și primul campus studențesc privat din România, West Gate Studios și mai deține și unitatea de cazare de 4 stele Studio One Accommodation Suites.