Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Yango a primit aviz tehnic pentru funcționarea ca platformă digitală în România

Aplicația de ride-hailing Yango a primit un aviz tehnic valabil doi ani de la Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor pentru funcționarea ca platformă digitală de intermediere a transportului alternativ.
 aboneaza-te
Yango Romania

Pentru a încuraja și susține procesul de autorizare, compania anunță că va oferi o serie de bonusuri șoferilor partenerilor săi care vor fi în deplină conformitate până la data de 1 februarie.

Yango a primit aviz tehnic pentru funcționarea ca platformă digitală în România

„Prin obținerea avizului tehnic pentru ride-hailing, Yango a demonstrat încă o dată angajamentul față de piața din România și planurile sale ferme de a își continua extinderea aici. De asemenea, încurajăm și sprijinim eforturile partenerilor noștri și ale șoferilor lor de a respecta prevederile Ordonanței de Urgență, inclusiv obținerea autorizației pentru transport alternativ până la data de 1 februarie, termenul limită pentru autorizare, pentru a-și putea desfășura activitatea fără niciun impediment, în condițiile impuse de lege”, declară Andrei Voicu, Regional Manager al Yango în România.

Yango a intrat pe piața din România în iunie 2019 și, în prezent, pune la dispoziția utilizatorilor săi patru categorii de servicii: Econom – care oferă călătorii la prețuri începând de la 5 lei, Confort – călătorii selecte ce pornesc de la 15 lei, Premium – curse cu mașini de lux ce pornesc de la un tarif de 20 lei și Taxi – comenzi operate de companii de taxi partenere.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii