Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

XTB anunță un parteneriat cu José Mourinho și introduce 0% comision pentru acțiuni și ETF-uri cu deținere

XTB, fintech și casă de brokeraj listată pe Bursa de la Varșovia, anunță un parteneriat de imagine cu unul dintre cei mai performanți manageri de fotbal, José Mourinho.
XTB-announces-partnership-with-Jose-Mourinho_1

José Mourinho va fi ambasadorul global al XTB pentru următorii doi ani, arată un comunicat de presă emis astăzi, 5 octombrie.
Am deosebita plăcere să anunț parteneriatul nostru cu José Mourinho, care nu este doar un om extraordinar, ci și un simbol de manager care și-a construit succesul atât cu o strategie, cât și cu o mentalitate câștigătoare. Povestea sa rezonează bine cu valorile brandului și cu strategia noastră. Împărtășim aceeași dorință de a realiza ceea ce dorim și iubim. Așa cum Jose își ajută echipa să devină cea mai bună din lume, noi dorim să ajutăm clienții noștri să devină investitori și mai buni alături de XTB, oferindu-le cea mai bună tehnologie și cea mai înaltă calitate a serviciilor”, a declarat Omar Arnaout, CEO al grupului XTB.

Anunțul cooperării dintre José Mourinho și XTB a dat startul unei noi campanii globale de branding cu deviza „Fii ca José”. Ideea poveștii se bazează pe similaritățile dintre provocările cu care se confruntă  investitorii zi de zi și cele cu care se confruntă un manager de fotbal.

Sunt încântat să devin ambasadorul XTB pentru anii care urmează. Prin discuțiile mele cu XTB, ajungând să ne cunoaștem, mi-a fost imediat clar că împărtășim multe valori asemănătoare în călătoriile noastre individuale; suntem pasionați, suntem profesioniști și investim grijă și dragoste autentică în ceea ce facem. Așadar, sunt foarte fericit să lucrez cu echipa fantastică de la XTB și să împărtășesc propriile experiențe cu cei peste 200.000 de traderi ai XTB din întreaga lume. Dacă vrei să tranzacționezi, fii ca mine, alege XTB”, a spus José Mourinho.

XTB introduce comision de 0% pentru acțiuni și ETF-uri cu deținere

De asemenea, XTB a anunțat introducerea posibilității de tranzacționare fără comision a acțiunilor cu deținere și a ETF-urilor cu deținere. Oferta de comision 0% se aplică pentru rulaje lunare de până la 100.000 Euro și vă fi disponibilă atât pentru clienții XTB existenți, cât și pentru cei noi, începând de astăzi, 5 octombrie 2020.

Obiectivul XTB a fost dintotdeauna acela de a fi alegerea numărul 1 a investitorilor, un one-stop-shop unic cu ofertă completă. În ultimii ani, am realizat demersuri extraordinare pentru a îmbunătăți serviciile noastre – de la implementarea de programe educaționale calitative care dau tonul la nivel de industrie, până la rafinarea constantă a funcțiilor platformei noastre premiate la nivel global, xStation. Acum, cu o ofertă ce presupune comisioane 0, deschidem ușa tuturor celor care sunt interesați să investească atât în ​​acțiuni, cât și în ETF-uri cu deținere”, a declarat Omar Arnaout, CEO al grupului XTB.

În prezent, XTB oferă peste 2.000 de acțiuni cu deținere listate la 16 dintre cele mai mari burse la nivel mondial, inclusiv New York Stock Exchange, London Stock Exchange, Bolsa de Madrid, Börse Frankfurt și Warsaw Stock Exchange. În plus, peste 200 de ETF-uri, inclusiv din domeniul mărfurilor, industriei imobiliare și obligațiunilor, vor fi, de asemenea, oferite de XTB cu comision de 0%.

Comisionarea de 0% la tranzacționarea de acțiuni și ETF-uri este o dorință mai veche a investitorilor din România, dorință pe care ne-au comunicat-o din ce în ce mai mult în ultima perioadă. Ne bucurăm, așadar, nespus să putem anunța astăzi că, eliminăm comisionul la tranzacționarea de instrumente cu deținere pentru rulaje lunare de până la 100.000 Euro. Odată cu implementarea acestui beneficiu, XTB devine brokerul cu una dintre cele mai accesibile și diversificate game de produse financiare de pe piața locală (peste 4.700 de instrumente financiare, potrivite pentru o plajă largă de profiluri de investitori, atât CFD-uri pe Indici, Mărfuri, Acțiuni, ETF-uri, Perechi Valutare și Criptomonede, cât și Acțiuni și ETF-uri cu deținere). Accesul facil la această varietate de instrumente printr-un singur click în aceeași platformă online, le permite investitorilor noștri să pună în aplicare strategii complexe de investiții, să realizeze o diversificare corespunzătoare a portofoliului și un management eficient al riscului, toate acestea putând face diferența între succes și eșec în investiții”, a declarat Irina Cristescu, CEO al XTB România.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii