Cautare




, Contributor

Tech |
|

Xiaomi prezintă a 3-a generație de cameră under-display

Xiaomi a anunțat oficial că va începe de anul viitor producția în serie a telefoanelor inteligente echipate cu a 3-a generație de cameră under-display.
 aboneaza-te
Xiaomi

Conform unui comunicat de presă emis astăzi, 31 august, Xiaomi va produce telefoane echipate cu a 3-a generație de cameră under-display. Acest lucru marchează un nou pas al companiei către segmentul telefonelor inteligente de înaltă calitate.

În a 3-a generație de cameră under-display, Xiaomi a îmbunătățit efectul full-screen prin aranjarea pixelilor și prin optimizarea algoritmului camerei. Astfel, camera poate avea aceiași performanță precum una frontală.

De asemenea, Xiaomi a dublat numărul de pixeli orizontali și verticali și a reușit să obțină aceeași densitate a pixelilor deasupra camerei, precum cea din restul zonei de afișare. Astfel, zona de deasupra camerei integrate are aceeași luminozitate, gamă de culori și acuratețe ca restul display-ului, potrivit comunicatului.

Xiaomi a prezentat recent raportul financiar pentru prima jumătate a anului. În al doilea trimestru, prețul mediu de vânzare al telefoanelor inteligente Xiaomi a crescut cu 11.8% față de anul precedent. Complementar, livrările de telefoane premium Xiaomi pe piețele externe, respectiv telefoane cu preț mai mare de 300 de euro, au crescut cu 99.2% față de anul trecut.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii