Cautare
, Contributor

Tech |
|

Xiaomi ocupă locul al treilea în topul celor mai bine vândute smartphone-uri

Xiaomi intră în top trei pe piața smartphone-urilor. Care este valoarea afacerilor în trimestrul al treilea din 2020?  
Xiaomi

În 2020, piața globală a telefoanelor inteligente a scăzut cu 4% față de anul trecut, dar în trimestrul al treilea a cunoscut o creștere de 32%, față de aceeași perioadă din 2019. Livrările companiei au ajuns la 47.1 milioane de unități, potrivit Canalys, și a ajuns la o  cotă de piață de 13.5% și o creștere anuală de 45%. 

“În aceste vremuri dificile, Xiaomi a colaborat cu partenerii săi pentru a trece peste toate provocările. Împreună am depus eforturile necesare pentru a ne consolida sistemul de vânzări online și offline, am introdus o gamă generoasă de produse inovative la prețuri accesibile pentru fanii Mi și consumatorii din România și din alte părți ale lumii. La a zecea aniversare suntem foarte fericiți să vedem aceste rezultate din partea a trei companii de analiză, care reflectă viziunea noastră de a face inovația accesibilă pentru toată lumea”, a spus Andrew Wong, managerul general Xiaomi pe Europa Centrală și de Est, printr-un comunicat de presă emis astăzi, 30 octombrie.

Potrivit IDC, Xiaomi a livrat în trimestrul al treilea 46.5 milioane de unități, a avut o cotă de piață 13.1% și a înregistrat o creștere anuală de 42%. Counterpoint notează faptul că Xiaomi a avut livrări de 46.2 milioane de unități și o cotă de piață de 13% în trimestrul al treilea din 2020. 

În România, una dintre piețele noastre cheie din această regiune pentru dezvoltarea noastră globală, suntem un jucător nou, așa că încercăm să învățăm, ascultăm și să luăm în considerare toate reacțiile pentru a face următorii pași. Vom avea nevoie de tot suportul Comunității Mi, al consumatorilor, al prietenilor din media și al partenerilor de afaceri”, a adăugat Andrew Wong.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii