Cautare
, Contributor

Tech |
|

Xiaomi înregistrează o creștere de 34.5% în trimestrul al treilea, în comparație cu anul trecut

Xiaomi Corporation a anunțat astăzi rezultatele financiare neauditate pentru al treilea trimestru din 2020. Care sunt cifrele?  
Xiaomi

Compania a înregistrat un venit total de 72.2 miliarde RMB, în creștere cu 34.5% față de anul trecut, în timp ce profitul net este de de 4.1 miliarde RMB, în creștere cu 18.9% față de aceeași perioadă de referință.

Grupul a fost în creștere și în al treilea trimestru din 2020 și a înregistrat o cifră de afaceri și un profit net record. În acest trimestru, am reușit să susținem creșterea în mai multe segmente ale afacerii și am continuat să ne urmăm strategia <Smartphone x AIoT>“, arată compania printr-un comunicat de presă emis astăzi, 25 noiembrie.

Xiaomi înregistrează o creștere și din punct de vedere al livrării de telefoane inteligente: 46.6 milioane de unități, în creștere cu 45.3% față de anul trecut.

În trimestrul al treilea din 2020, segmentul de telefoane inteligente Xiaomi a crescut exponențial – atât încasările, cât și livrările au atins niveluri record – iar creșterea s-a menținut atât în China, cât și în piețele externe. Încasările din telefoane inteligente au ajuns la 47.6 miliarde RMB în acest trimestru, reprezentând o creștere anuală de 47.5%, în timp ce livrările de telefoane inteligente au totalizat 46.6 milioane de unități, o creștere anuală de 45.3%“, mai arată sursa citată.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii